perjantai 27. helmikuuta 2015

It's my birthday!

Ei siis tänään! Mutta teille muillekin jotka katsotte How I met your motheria. Lilyhän rakastaa syntymäpäiviä, etenkin omiaan. Hän herää klo 00.01 kun koittaa syntymäpäivää ja huudahtaa "It's my birthday!". Tunnistin täysin itseni! Enkä vain rakasta omia syntymäpäiviäni, vaan kaikkien muidenkin. Pidän muille leipomisesta, yllärisynttäreiden järjestämisestä, lahjoista ja kaikesta mikä liittyy synttäreihin. Oman äitini mielestä olen jo liian vanha syntymäpäiväkakkuun (on vaivihkaa huomautellut jo muutaman vuoden) mutta omasta mielestäni en todellakaan ole! Ever!


Tälle vuodelle osui myös vapaapäivä joten best day ever! Matti oli päivän töissä joten toteutettiin siskon kanssa (kyllä, vietämme joka vuosi yhteistä synttäriä, sattumoisista syistä) siskopäivä aka K & K Day of fun!Aamun aloitin kokkailemassa taas ihania banaanilettuja, tällä kertaa Nutellalla ja viinirypäleillä höystettynä, ja katselemalla Areenasta uutta lempparisarjaani. Samalla oli hyvä availla vähän lahjoja.


Sitten sisko jo soittelikin ja suunnattiin keskustaan herkkulounaalle. Yksi lempipaikoista Tampereella eli Pizzeria Napoli siis!Kaikki ketkä Tampereellle suuntaatte, menkää ihmeessä Napoliin. Ihana palvelu, hyvät hinnat, pöytävalkosipuli ja se tärkein eli maailman parhaat pizzat tekevät paikasta must paikan. Nimimerkillä melkein tunnin kerran kymmenen asteen pakkasessa jonottanut, so worth it!

Ennen jälkkäriä sain houkuteltua (lue: huijattua) siskon Bonuskirppiksellle josta tein aivan mahtavan löydön. COS merinovilla-silkkineule on ollut siitä asti päällä melkein päivittäin. Pitäisi se tännekin kuvailla, muutama asu on sen ympärille jo suunniteltu.

Sitten matka jatkui Kissakahvila Purnauksikseen Tammelaan. Olen jo hetken halunnut päästä testaamaan kyseistä kahvilaa vaikka oma kehrääjä kotoa löytyykin rapsuteltavaksi.
Sisään Purnauksikseen maksaa 5€ ja listalta saa sitten tilailla mitä vaan. Itse testasin heidän Chai teetä ja sisko otti limua ja tiikerikakkua. Chai tee oli ihan hyvää, mutta sain toisen kupillisen paikan päivän teetä mikä oli muistaakseni mansikka-shampanja ja se vei kielen mennessään.
Kisut olivat tottakai ihania, melko uupuneita, mikä saattoi johtua hiihtoloma-ajankohdasta jolloin paikka oli täynnä melkolailla koko ajan. Hauska kokemus kuitenkin!

Illalla sain ihana illallisen murun kokkailemana mutta siitä toisessa postauksessa, tähänkin olen jo tarinoinut melko kiitettävästi.

Mutta all in all, huippu syntymäpäivä!

3 kommenttia: