tiistai 17. maaliskuuta 2015

Uutta kotiin

Nyt alkaa hiljalleen uusi koti olla valmis. Päätin muuton yhteydessä uudistaa hieman sisustusta, osin käytännön syistä (vanha sänkymme ei olisi mahtunut mukaan muuttokuormaan). Ja osin sitä syystä että vanhassa asunnossa oli monen monta tavaraa joista en enää niinkään pitänyt, mutta en saanut aikaiseksi laittaa vaihtoonkaan.

Kaikkea ei viitsi hankkia kerralla, etenkin kun omakin mieli muuttuu jonkin verran. Sohva hankittiin ensimmäisen kuukauden aikana, viime torstaina kotiin muutti vihdoin sohvapöytä.

Viime viikolla haettiin makuuhuoneeseen kattovalo. Olen muutosta asti kolunnut kaikki mahdolliset lamppukaupat läpi etsien sopivaa, hieman erilaista valoa makuuhuoneeseen. Makkarissa valon ei tarvitse olla erityisen kirkas, päätin että nyt halusin erilaisen ja mielenkiintoisen lampun.
Tähän lamppuun olin iskenyt silmäni jo ajoissa, mutta jatkoin rauhassa etsintää. Lamppu kuitenkin pysyi mielessä ja vertasin kaikki valoja tähän. Pähkäilyjen jälkeen käytiin sitten tällä viikolla ostamassa tämä Prismasta.Nyt on makkarissakin kunnon valo, ei tarvitse yölamppujen valossa etsiä vaatekaapin viimeisestä nurkasta tavaroita.

Nyt kun tuo ihana auriko jaksaa paistaa yritän saada asunnonn siivottua oikein kunnolla ja napsimaan kuvia kun elementit alkavat olla kohdillaan. Muutamaa pikkujuttua koti vielä kaipaa, mutta almost there. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti