maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mars mars lenkille!

Kuntoilu ja etenkin lenkkiharrastus on kokenut ison kolauksen Tampereelle muuton jälkeen. Ensin en vain yksikertaisesti ehtinyt/jaksanut kuntoilla entiseen malliin ja joulun tienoilla sain yllättäen polveeni pienen vaivan. Polvi naksuu kun nousen portaita ja vihoittelee aika ajoin myös lenkillä, jumpatessa ym. Tämän takia olen vältellyt liikkumista vieläkin enemmän. Lääkärin mukaan vika on juurikin siinä että jalkojeni lihaksen ovat veltostuneet ja niitä pitäisi treenata enemmän.

Oikein mukava noudankehä, mutta aikomus olisi taas ottaa salikortti ja aloittaa kuntosalilla käynti säännöllisesti. Kävelylenkkejä olen vetänyt nyt kunnon innolla, sillä niistä polvi tykkää ja uudet ympäristöt tarjoavat mielenkiintoisia lenkkivaihtoehtoja. Eilen oli superinnoissani kun löysin täydellisen juoksulenkin.Lisää intoa tuo uudet lenkkitossut. Viime vuonna Jenkkien reissulta ostamani Niken lenkkarit toimivat hyvin mutta viistopohjat keräsivät niin hemmetisti soraa että ne lenkkarit eivät okein sovellu omaan sorateitä suosivaan lenkkivalikoimaani.Porista löysin Adidaksen lenkkarit jotka tukevat omaa jalkaani paremmin. Pitäisi vain kärsivällisesti ajaa nämäkin sisään.Väri pysyy iloisnen pinkkinä, jotenkin värikkäät lenkkarit vain ovat kivemmat kuin perusmustat.

Lenkkarit olivat myös kivassa alessa, normaalihinta taisi olla 130e hujakoilla ja nyt alennuksessa kengät olivat n. 60e.

Kyllä nyt kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Söpöt lenkkarit. Munkin pitäis käydä ostamassa uudet :) Harmi, että Tappara hävis...
    T:M

    VastaaPoista