keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kevätkengät

Olen muuton yhteydessä karsinut vaate ja asustevalikoimaani siihen tahtiin että talvi ja alkava kevät on ollut hieman haasteellinen kenkärintamalla. Lempikenkäni, Vagabondin varsinilkkurit näkivät ulkoilmaa pääsääntöisesti 98% koko talvesta, sillä en omistanut muita talvikeleihin soveltuvia kenkiä. Aivan talven lopussa löysin vimmatun etsinnän jälkeen toiset mustat nahkanilkkurit, joten talvi- ja syyskenkien tilanne on melkoisesti parantunut. 

Seuraavaksi ongelmaksi nousivat kevätkengät. Kesäkenkiä on kaapit täynnä mutta niihin kevätilmoihin jolloin ei ihan vielä tarkene paljain varpain, tarvitsin fiksut len,kkarit. Lempimerkkini Vagabond valikoitui jälleen ja löysin Sokokselta aivan eri kengät kuin oli sinne mennyt hakemaan. 



Lenkkarit ovat supermukavat mutta näyttävät samalla siisteiltä. Edelleen silti haikailen niiden Vagabondin mintunvihreiden versioiden perään jotka olivat muutama vuosi sitten markkinoilla. 


Mietin että näiden kanssa sopisi myös hienosti valkoiset nauhat. Kenelläkään tietoa mistähän saisi tuollaisia ohuita valkoisia kengännauhoja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti