perjantai 6. helmikuuta 2015

A week in the sun

Miten voikaan lomaltapaluu tuntua joskus näin kamalalta! Itselle tulee aina jonkinasteen holiday blues muttei koskaan näin paha. Onko syy sitten siinä että tiedän näkeväni auringon taas vasta mittaamattoman ajan kuluttua, että voin tuntea auringon lämmön vasta kuukausien päästä ja meressä uiminen on haave vaan. Noh, ehkä kaikki nämä yhdistettynä. Kaksi päivää vietin peiton alla manaten kylmää säätä, arkea ynnä kaikkea muuta mille keksin kiukutella.

Lopulta ei auta muu kuin palata siihen arkeen ja tehdä siitä sitten nautittavaa. Hyvin voi lähteä arki-iltana työkamujen kanssa nauttimaan blinejä, jonka olen jo ehtinyt. Tuikitavalllisena tiistaina. Kyllä se tästä! Olo paranee viimeistään silloin kun saan varattua uuden matkan, ehkäpä jo viikonloppuna saan selailtua nettiä sen verran että saan uusien reissujen lentoliput varattua.

Hyvin ansaittu ja kauan odotettu talviloma kului siis perheen kanssa Gran Canarialla, tarkemmin Playa del Inglesissä. Paikkana Ingles ei oikein itseen uponnut mitenkään melkoisesti, rantalomiltanikin kaipaan autenttisuutta, paikallisia ym. hieman enemmän. Mutta nyt pääasiassa olikin perhe, yhdessäolo, aurinko ja hyvä ruoka ja juoma joten siihen Ingles sopi hyvin.

Kamera pysyi jostakin syystä melko paljon kassissa, jotenkin tämä loma oli siitä erilainen että kuvia tuli todella vähän. Kännykällä tuli enemmän räpsittyä, jotenkin tuonne rannalle järkkärin ottaminen tuntuu huonolta idealta.

Mutta tässä olisi muutama kuva reissusta, aurinkoa ja ruokaa!
Reissuilla tykkään kovasti kun saa tehdä itsekin ruokaa koska rakastan ruokakaupoissa haahuilua matkoilla! Liha- ja kalatiskit ovat parhaita, viime vuoden Mallorca reissulla itse kokkailut oli parasta koska mein silloiseen taloon kuului grilli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti