lauantai 14. helmikuuta 2015

Aleostoksia

Nyt kun päivän valoista tunnit venähtävät vielä alkuillankin puolelle ehdin tekemään vaikka mitä! Sainkin kuvailtua viimeaikaiset alelöytöni, vain huomatakseni vasta kuvia koneelle ladatessani, unohtaneeni kuvailla reissuostokset. Nyt olen jo pakannut osan kesävaatteiden joukkoon, joten reissulla tekemät ostokset vilahtavat sitten keväisemmissä asukuvissa. Toivotaan että se kevät koittaa jo pian mutta oikeasti ihmiset, helmikuu on talvikuukausi eikö ihan sielä kannata hihkua kevään perään! (nimim. joka ikinen helmikuu, sama vouhotus!).

Mutta, ne ostokset. Loppualet ovat aina itselleni pahoja, mopo lähtee käsistä ja löydän vaikka mitä kerralla.


En oikein koskaan löydä mitään Kappahlista muutta heidän alehinnat puoleen houkutteli käväisemään sisällä. Tämän topin olin nähnyt jo aiemmin näyteikkunassa ja tykännyt kovin. Normaalihinta oli 19,95€, nyt hinta oli hieman yli viisi euroa. 


Toinen Kappahlista ostamani uusi vaate on tämä ihana kimalteinen paita. Jotenkin miellän tämän kesäpaidaksi, ehkä siksi että sovituskopissa näin sieluni silmin itseni tämä päällä yhdistettynä vaaleisiin farkkushortseihin, ehkä vielä pienellä merituulella höystettynä. Tämän hinta oli n. 10€.


Glitteristä löysin nämä korvikset 2€:lla. Nyt vaan tarvitaan hipat johon voin nuo laittaa!


Lisää spagettiolkaimisia toppeja. Tämän löysin Cubuksesta, hintaa taisi jäädä 4,95€. Alan vähitelllen oppia mitkä värit sopivat itselleni paremmin, tummansininen on viime aikoina hiipinyt kaappiini. And therefore....


Samasta kaupasta ostin myös tummansinisen kauluspaidan! Hinta oli tuo samainen 4,95€. Tällainen löysänmallinen, rento ja rypistymätön kauluspaita sopii itselleni myös melkoisen hyvin joten olenkin alkanut keräämään pienoista kauluspaita arsenaalia vaatekaappiini. Tässä kuvassa väri taittaa hassusti hieman lilaan mutta trust me, sininen se on!

No, mitäs mieltä olette alelöydöistä? Sekoaako joku muukin aina loppualeissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti