tiistai 9. kesäkuuta 2015

Arkiruokaa

Meidät on yleisesti kaveripiirissä tunnettu jonkinlaisina ruokahulluina tai herkkupeppuina. Käydään niin usein kun mahdollista ulkona syömässä ja rakastetaan molemmat ruuanlaittoa, joten kotonakin tulee tehtyä jos jonkinlaista murkinaa.

Yksi kaveri kysyi kerran mitä me oiken syödään ns. arkiruuaksi ja hetken mietittyäni vastasin että ihan mitä vaan. Meidän perheessä ei harrasteta arkiruokaa. Kun on jo hetken tehnyt kolmuvuorotyötä ilman vapaita viikonloppuja, on ihanaa luksusta tehdä vähän parempia ruokia ihan vain itselle hemmotteluksi keskelläkin viikkoa.

Toki meilläkin tehdän kinkkikiusausta ja jauhelihakeittoa aika ajoin, mutta myös kolmen ruokalajin illallisia tavallisena tiistaina,

Useinkaan ei tule otettua kuvia niistä meidän arki-iltojen kokkailuista, useinkin siitä syystä että nälkä on kova että hyökätään vaan ruuan kimppuun,Eilen kokkailtiin superhyvää ja helppoa ruokaa jonka valmistumiseen ei mennyt kuin hujaus.

Lohta, rucola-mozzarella-pestopasta salaattia ja mun tapauksessani aina raejuustoa. Olenko koskaan muuten sanonut että olen raejuustoriippuvainen?

Tarvitaan:

Lohta
Pastaa
Pestoa
Mozzarellaa
RucolaaLohi maustetaan ja paistetaan voissa (kyllä!). Pasta keitetään suolatussa vedessä ja valutetaan. Sekoita kulhossa pasta, pesto, mozzarella ja rucola. Lidlin tuorepesto on parasta, mutta Pirkan tulee hyvänä kakkkosena.

Voilá!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti