torstai 18. kesäkuuta 2015

On vacation

Tälle kesälle minullekin on siunaantunut neljä ihanaa viikkoa kesälomaa vaikka vaihdoin työpaikkaakin välissä. Pätkin lomaviikkoni kolmeen osaan, en ole ikinä viettänyt lomiani putkeen enkä ehkä osaisikaan. Pitää jo viikonkin lomaa varten kirjoittaa kaikki salasanat ja tunnukset ylös sillä loma-aivot ja niin edelleen.

Juhannusviikko kuluu mökillä, satoi tai paistoi. Heti juhannussunnuntaina suunnataan takaisin Tampereella sillä lähdetään pitkästä aikaa taas reissuun! Viime ulkomaan matkasta on jo monta kuukautta ja matkakuume pörrää. 

Lähdetään ihanaan vanhaan kotimaahani Luxemburgiin missä vietetään kolme päivää. Olen viimeksi ollut siellä muistaakseni kuusi vuotta sitten ja ikävä sinne on ollut kova, etenkin nyt kun äitini muutti sinne takaisin ja tuo aina ihania herkkuja tuliaisiksi. 

Parasta tässä reissussa on vanhojen paikkojen näkeminen, se tuttuuden tunne paikassa jota rakastan kuin hullu puuroa edelleen. Ja tietenkin ruoka! Olen jo melkolailla suunnitellut reissun ruokapuolen, joten kaikkea ihanaa on odotettavissa. 


Sitten syykuulle on tiedossa minireissu Budapestiin ihanan ystäväni kanssa! Reissu on ensimmäinen kahdestaan kaverin kanssa, aina ennen olen ollut matkoilla Matin tai perheen kanssa tai sitten isolla kaveriporukalla. Reissun tarkempi suunnittelu on vielä vaiheessa mutta syöminen, juominen, shoppailu ja yleinen haahuilu kuuluvat varmastikin matkaohjelmaan. Can't wait!

2 kommenttia: