tiistai 30. kesäkuuta 2015

Matkaostoksia

Ihan ensimmäisenä ajattelin laitttaa reissun ostoksista kuvia. Ihan kivasti löytyi tältä reissulta kaikkea tarpeellista, ainoastaan vaaleita farkkuja en onnistunut löytämään joten niiden etsintää täytyypi jatkaa vielä.

Enemmän shoppailua tuli harrastettua Saksan puolella Trierissä missä käväistiin tiistaina kun Luxemburgissa juhlittiin kansallispäivää ja keski-eurooppalaiseen tapaan kaikki paikat olivat kiinni. Trieriin suuntaa myös puolet luxilaisista, sen verran jonotettiin kaupunkiin pääsyä. 

Onnekseni Saksassa oli jo alennusmyynnit vaikka toisella puolella rajaa ne alkavat vasta loppuviikosta. Mangosta tein eniten löytöjä.Raitatunika on kait kovin syksyinen. Käyttöä siis tulee varmastikin vielä kesälläkin, mutta syksyksi tämä on juuri hyvä. En tiedä mihin kaikki vaatekaappini neuletakit ovat kadonneet mutta niitä tarvitaan kipeästi. Valkoinen neuletakki on ihanan pehmeä ja väriltäänkin sopiva kesäänkin. Tämäkin Mangosta. TK MAxx oli uusi tuttavuus jossa käytiin harmiksi vasta ihan viimeisenä kun jalkoja painoi jo melkoinen väsy. Kaupassa on siis merkkitavaroita alennetuilla hinnoilla, vaatteet olivat hieman sekalaisessa järjestyksessä joten niitä en jaksanut selailla vaan suuntasin kosmetiikkahyllylle. Tigin hoitoaine lupailee herättää hennon tukkakuontaloni eloon ja olen tästä kuullut todella paljon hyvää joten innolla odotan kokeilua. Hintakin oli todella edullinen, 7€ tästä isosta pullosta.

Zara on siitä hassu vaatekauppa että ihailen blogeissa ja kavereillani kaupan vaatteita mutta sinne mennessäni en löydä oikein mitään. Poikkeuksena Espanjan Zarat, silloin olen löytänyt vaikka mitä. Osittain varmaankin johtuu hintatasosta mikä on aivan eri luokkaa täällä kuin kaupan kotimaassa. Mango on ehkä enemmän kuitenkin omaa tyyliäni. Zarasta ostin kuitenkin hajuveden Euphoriani kaveriksi. Olen niin suunnattoman ihastunut Euphoriaan etten oikein raaski sitä käyttää liikaa, tästä tulee hyvä hajuvesi arkeen. Tämän nappasin 6,95€ hintaan,Saksan kosmetiikkakaupat ovat aivan parhaita, saatan viettää niissä melkein tunnin aina reissuilla. Aurinkotuotteita hamstraan aina sillä ne ovat todella edullisia.Luxemburgin puolelta ostin kauppakeskuksesta harmaan trikootakin. Mikä muuten on tuollaisen nimitys, näyttää neuleelta mutta on trikoota? Hintaa oli hieman alle 10€.


2 kommenttia:

  1. Hihii. Niin sun näkösiä vaatteita. Kaikenmoiset liehukejutut on niin sua :)

    T:M

    VastaaPoista