maanantai 16. maaliskuuta 2015

A new scent

Kanarian saarilta yksi yleisemmistä tuliaisista tai ostoksista on hajuvedet. Verotuksen ansiosta ne ovat siellä todella paljon halvempia kuin täällä kotona tai edes lentokentällä. Lisäksi hajuvesimyymälöitä on paljon ja tarjoukset toinen toistaan parempia. Tinkiminen kuulemma myös kuuluu asiaan, itse olen siinä vain niin huono ja arka että jätin suosiolla väliin tinkimisen ja maksoin mukisematta tarjoushinnan.

Koko lomaviikon kiertelimme aika ajoin liikkeissä tuoksuttelemassa eri tuoksuja. En ollut vielä löytänyt tuoksua jonka ehdottomasti halusin joten piti suorittaa tarkka karsinta. En halunnut ostaa hajuvettä joka minulla jo oli, en edes samanlaista.

Monta kertaa olin jo päättänyt että ostan kaksi tai kolme tuoksua kun ne kerran ovat niin edullisia, mutta lopulta päädyin vain yhteen. Kotona kun kuitenkin odotteli kaksi hajuvettä.Päädyin Calvin Kleinin tuoksuun, jo ihan kauniin pullonkin vuoksi. Kuten viinit, valitsen hajuvedenkin usein pullon ulkonäön vuoksi. Tai siis en sanoisi että valitsisen juuri sen takia, mutta pullon kaunis ja/tai mielenkiintoinen ulkomuoto saa minut tarttumaan juuri siihen pulloon.Luulenpa vain että tästä taitaa tulla se oma tuoksuni, jota ostan vuodesta toiseen ja muita vain kokeiluksi. Olisin myös halunnut ostaa Victor & Rolf tuoksun, johon ystäväni on minut ihastuttanut mutta mistään en löytänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti