keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Herkkubrunssia Porissa

Viikonloppuna otettiin pikaspurtti Poriin viikonloppuna juhlistamaan äitini syntymäpäiviä. Itselle osui vielä lauantaille pitkä työvuoro joten hieman väsähtäneenä jouduin vielä ajelemaan illaksi kohti länsirannikkoa. Aikomus oli suunnata vielä lauantaina yöelämään, mutta sen verran kova päänsärky pakotti sängynpohjalle sen jälkeen kun syöpöteltiin Mamman tuomia ulkomaan herkkuja iltapalaksi.

Sunnuntaina päästiin syöpöttelemään lisää kun vietiin Äiti syntymäpäivien kunniaksi Ravintola Toreron tapas-brunssille. Cafe Elbankin brussni houkutti mutta tällä kertaa päädyttiin testaamaan Toreron juuri alkanut brunssi.

Tarjolla oli salaatteja, kylmiä ja lämpimiä tapaksia mm. katkarapuja, oliiveja, perunasalaattia, nyhtöpossua ym. Toreron brunssilta löytyi myös jälkiruokapöytä, josta löytyi valkosuklaapannacottaa, rocky road paloja ja toffeekeksejä.Kaikki oli niin herkullista että koko meidän poppoo taisi ahtaa ruokaa vähän liiankin kanssa, osa porukasta allekirjoittanut mukaan lukien nukahti yli tunnin päiväunille ruokailun jälkeen.Ainoa mitä jäin brunssilla kaipaamaan oli kahvi ja tee. Brunssi kun on aamiaisen ja lounaan yhdistelmä, kuuluu kahvittelu olennaisena osana mukaan.

Pääsen pian toivottavasti uudelleen syöpöttelemään tuonne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti