torstai 19. maaliskuuta 2015

Sneak peak - Home

Kuvailin meidän asuntoa nyt kun aurinko on jaksanut loistaa jo monta päivää. Ladattuani kuvat koneellle huomasin kaikkia pieniä, tyhmiä juttuja jotka eivät miellyttäneet omaa silmää joten pitää siivoilla ja kuvailla uudelleen. Muutama speak peak kuva tulee kuitenkin nyt tässä:


Olohuoneeseen ostin melko alussa jo pitkään himoitsemani punospallojakkaran. Taustalla näkyy myös uusi sohvapöytä josta tykkään valtavasti.


Uusi sohvapöytä on sen verran iso että siihen mahtuu hyvin kynttilöitä tuomaan tunnelmaa. Vielä kun löytäisin tuohon ihanan metallisen tarjottimen. 


Itse tuunattu lipasto seisoo eteisen ja olohuoneen välissä. Sen päällä olevaa vanhaa peiliä en ole vielä uskaltanut ripustaa mihinkään, sen verran se kuitenkin painaa. Peili on tehty vanhaan ikkunanpokaan, pokassa lukee vuosi 1907. Mietin pitkään että olisi tehnyt tällisen itse mutta onneksi tuli vastaan hieno yksilö Facebook-kirppiksellä viime vuonna.


Kisu tietysti rakastaa sitä kun kotiin muuttaa uusia huonekaluja. Uudet huonekalut ja muut vempaimet kun usein tarkoittavat tyhjiä pahvilaatikoita! Ja tyhjät pahvilaatikot vastaavat kissoille Särkänniemeä. Etenkin yhdistettynä puuterihuiskuun, mein uuteen lempparileluun. 

Heti kun kevätaurinko ja siivouskärpänen kohtaavat taas lupaan kuvailla asuntoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti