perjantai 24. heinäkuuta 2015

Spicy soup

Rakastan blogien ruokareseptejä sillä niistä saa mahtavia ideoita kokkailuihin. Mielenkiintoista on myös blogien innoittamat ruoka-ilmiöt kuten avokadopasta ja bataattiburgerit.

Yksi lemppariblogeistani on Julia Toivolan blogi sillä sieltä löydä ihanan herkullisia reseptejä kotikokeiluun. Julian mausteinen kanakeitto pääsi kokeiluun hetki aikaa sitten ja keitto oli hyvää mutta ei oltu aivan varmoja pääsisikö keitto reseptikirjaamme mihin kerätään vain täyden kympn reseptit. Yksi miinuspuolista oli se että ainekset keittoon olivat melko kalliit kun kaikki piti ostaa ns. alusta asti.



Ohjeeseen tulevaa chipotle salsaa oli vielä jääkaapissa ja edellisen päivän tortillojen jämät löytyivät kaapista ajateltiin tehdä keittoa uudella twistillä.

Alkuperäinen ohje löytyypi täältä.

Tällä kertaa laitoimme keittoon tacomaustettua jauhelihaa, mikä toimi mielestäni paremmin kuin kana. Muuten ohje on aika lailla samalla kaavalla toteutettu, limeä ja lientä hieman vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa.



Tämä keitto pääsi kirjaan!

Ai niin, esittelyssä meidän uudet keittokulhot jotka lähtivät mukaan Villeroy & Boschin tehtaanmyymälästä. Loves them!

2 kommenttia:

  1. Oijoi kun näyttää hyvälle. Pieni tulisuus on aina plussaa, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, semmoinen pieni kihelmöinti huulissa on juuri sopivaa. Muuten olen melko mamis tulisen ruuan suhteen. =P

      Poista