keskiviikko 5. elokuuta 2015

Luxemburg Day 3

Kolmantena päivänä heräiltiin melko aikasin jotta saatiin heti pakattua ja suunnattiin sitten kaupungille kiertelemään. Päivä oli lämmin ja ihanan aurinkoinen, helle oli  taas palaamassa hienon karkureissunsa jälkeen.Aamupalaa jälleen ihanassa katukahvilassa. Nyt oli itsellä todellinen valinnan vaikeus sillä tiskistä löytyi hiukea määrä omia lemppareita.

Toivoisin että Suomessakin otettaisiin osa keski-eurooppalaista kahvilakulttuuria. Ennen töitä nähdään työkaverit lähikahvilassa, kahvitauolla mennään usein lähiklahvilaan tai vähintään haetaan sieltä kaikille herkkuja ja lounas syödään pääsääntöisesti aina ulkona. Eli työpaikan kahvikone kiinni ja ulos kahville! Jaksaisi töissä varmasti paremmin jos saisi välillä käydä hieman ulkona.


Käposteltiin sitten laaksoon katselemaan ihania taloja ja vanhoja rakennuksia.


Lounaan jälkeen ajettiin vielä Villeroy & Boschin tehtaanmyymälän kautta. Tehdas on Luxemburgista jo lopettanut mutta alennusmyymälä on jäänyt. Mukaan tarttui meksikolaisen kanakeiton ohjekuvissa näkyneet kulhot, maksettiin niistä vaivaiset 4€ kun normaalihinta taisi huidella siinä 25€ paikkeilla. Eli myymälään kannattaa ehdottomasti suunnata Luxin reissulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti