maanantai 3. elokuuta 2015

Muotia Porissa

Ehdin todella vähän tänä vuonna kiertämään Suomi Areenan tapahtumia Pori Jazz-viikolla. Yksi ehdottomista must tapahtumista oli Puurahajuhla muotinäytös. Esillä oli Suomen perinteisiä ja uusia muotimerkkejä, malleina toimi ammattimallien lisäksi Suomi Areenan puhujia ja vaikuttajia.

Merkeistä mukana oli mm. Jukka Rintala, Aarikka, Turo Tailor, Makia, Nanso.


Kävin katsomassa näytöksen kahteen otteeseen sillä kamera oli ensimmäisella kerralla unohtunut kotiin. Kaukolinssilläni kuvaaminen on todella antoisaa, kun pääsee zoomailemaan yksityiskohtia vaikka istuisi hieman kauempanakin.Ihastuin näihin kaksivärisiin housuihin niin että nyt on kova into askarrella itselle samanlaiset. 

Miesten muotiakin oli hienosti esillä. Omia lemppareita olivat denimpuku ja sporttinen reppu, jonka merkkiä en nyt muista millään, mutta jonka olen jo bongannut parista kaupasta.  
Suurta huvia oli myös kuunnella porilaisyleisön "asiantuntevaa" kommentointia. "Miksi ne ei hymyile ollenkaan", "Onpas ihmeelliset miesten housut, ei Erkki kyllä noita laittais". =D

Eniten ihastuin näytöksessä käytettyihn koruihin jotka olivat kaikki Aarikan. Osa on uusista mallistoista, mutta osa on muutaman vuoden takaa Jukka Rintalan ja Aarikan yhteistyömallistosta. Nyt pitääkin löytää Aarikan myymälä ja käydä ajan kanssa katsastamassa valikoima. 


Oli myös mahtavaa päästä seuraamaan ammattimalleja, omiksi lemppareiksi nousu tämä lyhythiuksinen tyttä ja upea tyttö keltaisissa hiuksissaan. 


Näytöksen päätti tietysti Jukka Rintala ja hänen upeat luomuksensa saivatkin raikuvat aplodit. Yhtä kovan suosion sai Teemu Muurimäen miesten malliston vaatteet, Teemun bongasin myös yleisöstä toisen näytöksen aikana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti