maanantai 17. elokuuta 2015

One very merry Monk

Pienet maakuntamatkailut ovat parhaita, vaikka ne suoritettaisiin entisen kotikunnan sisällä tuttuakin tutumpaan paikkaan.

Reposaari sijaitsee Porista n. 25 kilometriä merelle. Yksi parhaimpia juttuja Reposaaressa onkin sinne ajaminen, sillä entiseen saareen vievää siltaa reunustaa suuret tuulimyllyt (käytiin muuten kova väittely täällä kotona niiden oikeaoppisesta nimityksestä).Reposaari on täynnä ihania puutaloja ja tietysti meri tekee kaikesta ihanampaa. Meri-ihminen kun olen henkeen ja vereen koen suurta haikeutta  täällä Keski-Suomessa kun en pääse haistelemaan merta. Järvet vain eivät ole sama asia.Reposaaressa on avautunut uusi ihana Merry Monk´s Gastropub, joka tarjoilee juomaa ja ruokaa janoisille ja nälkäisille. Nimikin on jo ihana mutta se ruoka, paikan Fish & Chips annos oli hiukea.Alkuun valitsimme maustetut oliivit, nams!
Matti valitsi burgerin, joka on tehty luomulihasta. Liha tulee itse asiassa Kuuminaisten tilalta, ja kyllä saa onnellisempia lehmiä hakea. Vanha mökkimme itse asiassa sijaitsi Kuuminaisissa ja lehmät ihan oikeasti haahuilevat täysin vapaina pitkin maita ja mantuja. Monesti ovat mökkipihassamme mussuttaneet mummuni pellargonioita.

Ehdottomasti siis suunta Merry Monkiin mikäli vierailette Reposaaressa!

Jälkiruoka käytiin nauttimassa Tyrniä & Tyrskyjä Pop Up kahvilassa jonka mustikka-valkosuklaamuffini oli superherkullinen.

Resposaaressa käydessä kannattaa myös vierailla linnakepuistossa ja näkötornissa. Tekemistä siis riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti